Over Jade

Restaurant Jade staat voor genieten van lekker Oosters eten met een smaakvol glas wijn in een fris en modern interieur. Het restaurant bevindt zich in het centrum van Tilburg en is geschikt voor een zakelijk diner, groepsdiner, romantisch diner en familie diner.

U schuift hier aan voor een heerlijke avond met dim sum hapjes, traditionele Chinese of Thaise gerechten. Tevens kunt u kiezen voor een gezonde Japanse Teppanyaki grill met uw eigen Teppan-Chef. Het team verzorgt verder een gastvrije bediening voor een ontspannen en gezellige avond. Tot slot is parkeren van uw auto na 18:00 uur geen probleem op ons privé terrein achter het restaurant.

Een goede maaltijd wordt hier driemaal genoten

bij het blijde vooruitzicht

bij het eten zelf

in zelfvoldane herinnering

Team Jade - Chinees en Japans restaurant Tilburg

Geschiedenis en toekomst

Restaurant Jade is een familierestaurant voortgekomen uit Singapore en Hong Kong. Op 18 juli 1989 opende de familie Terng en de familie Liu hun deuren toen ze het restaurant Man Sun overnamen. De families hebben het doel om Restaurant Jade bij de lokale kruikenaars bekend te laten worden als een restaurant waar men geniet van heerlijke Oosterse gerechten met een lekker glas wijn.

U maakt in het restaurant kennis met de eigenaren, John Terng, Albert Terng, Cindy Liu en Bronia Liu. Zij verwelkomen u van harte met de smaken uit de Chinees Indisch, Thaise en Japanse keuken in een sfeervolle omgeving. Ken Liu was ook een  medeoprichter, die helaas voor ons zijn carrière met succes voortzet in Hong Kong.

Het team zoekt continu naar unieke smaken om de gasten te prikkelen en te verassen met Oosterse gerechten. De traditionele Chinese keuken werd in de jaren ’90 vergezeld met Thaise gerechten en de Japanse Teppanyaki grill (Restaurant Shogun). De gasten kregen hierdoor een brede keuze binnen de Oosterse keuken.

Begin 2016 kreeg Jade een nieuw logo en huisstijl en website, werden de menukaart en het restaurant van een nieuw, fris jasje voorzien. Het nieuwe interieur is nu modern en warm, waarbij de menukaart aansluit met seizoensgerechten en traditionele smaken uit verschillende streken uit China.

Fine Eastern Restaurants

Restaurant Jade is een van de 27 toonaangevende restaurants die bij Fine Eastern Restaurants zijn aangesloten.

Vernieuwing en verfijning staan bij de FER-restaurants hoog in het vaandel. Om gasten te blijven verrassen met nieuwe culinaire creaties wordt veel geïnvesteerd in vakgerichte cursussen, culinaire excursies en een continue instroom van jong en vernieuwend oosters kooktalent. De FER streeft dan ook naar een ‘grensverleggend gastronomisch genoegen bij elk bezoek’.

Restaurant Jade is dan ook trots dit logo te mogen voeren en kijkt er naar uit onze gasten 'grensverleggend en gastronomisch' te verrassen!

Reserveren?

U kunt uw reservering aan ons doorgeven via het reserveringsformulier.